Marianne - Fysioterapeut

Marianne er uddannet fysioterapeut i 1988 og etablerede herefter specialklinik for ryg, nakke og skuldre i Esbjerg i 2008. Inden da arbejdede hun først 3 år som fysioterapeut på Åbenrå sygehus. Derefter var hun praktiserende fysioterapeut i Skærbæk i 2 år og i perioden 1993 – 2007 havde hun fysioterapiklinik i Tønder. Marianne har credential examen i Mckenzie incl. E-course og Advanced course i International Ortopedic medicine. Hun har desuden talrige manuelle kurser og efteruddannelser.

Ditte - Fysioterapeut

Ditte er uddannet Professionsbachelor i fysioterapi og har arbejdet på klinik i nogle år, inden hun startede hos dinfysioterapeut.dk. Hun har arbejdet en periode på privathospital, hvor hun blandt andet har beskæftiget sig med genoptræning efter ryg- og skulderoperationer. Ditte har taget Mckenziekurserne A, B, C, D og mange manuelle kurser og efteruddannelser. Ditte er desuden efteruddannet ICI-coach og bruger disse effektive samtaleteknikker, fx. ved kroniske smerter, der ikke kan behandles væk.

Tokuko - Fysioterapeut

Tokuko (Toko) er uddannet Bachelor of science in Physical Therapy fra Sapporo Medical University, Japan. Hun er desuden Cand. Scient fra Hokkaido University. Hendes speciale er muskelfysiologi (exercise immunology). Hun har arbejdet som fysioterapeut i Japan og på Sydvestjysk Sygehus ca. 3 år begge steder og været forskningsassistent og undervisningsassistent i hhv. Danmark og Japan. Desuden som forsker på Copenhagen Muscle Research Center. I 2 år har Toko desuden arbejdet som fysioterapeut i Vejen Kommune.
Toko er -  som kun få i Danmark -  udnævnt til specialist indenfor specialet Muskulosketal fysioterapi af Dansk selskab for fysioterapi. Toko har mange kurser i Muscle Energy Tecnique (MET), Kinesiotaping, muskuloskeletal ultralydsscanning og Mulligan concept. Hun anvender ultralydscanning i det daglige på klinikken. Hun har gennemført Danske Fysioterapeuters akupunkturuddannelse i medicinsk akupunktur (DFFAS Medac) og er med i adskillige danske og internationale faglige fora, fraktioner og selskaber, herunder selskab for gynækologi, urologi og obstetrik.  Toko er allokeret censor og faglig vejleder på bacheloropgaver på fysioterapeutuddannelserne i Danmark.

 

 

Mette - Fysioterapeut

Mette er Professionsbachelor i Fysioterapi i 2010 og har arbejdet som praktiserende fysioterapeut nogle år inden hun er startet hos os, blandt andet på klinik, samt i Haderslev og Fredericia. Mette har A, B og C-kurser i Mekanisk Diagnostisk Terapi (Mckenzie), akupunkturkurser og talrige manuelle kurser samt en særlig interessere for ryg- og nakkeområdet. Mette underviser på vores specialhold i ryg- , og nakketræning, på holdtræning for gravide og på efterfødselshold. Mette behandler desuden på virksomheder i området.

Bettina - Massør

Bettina er uddannet Professionsbachelor i Sundhed og Ernæring med speciale i sundhedsfremme, forebyggelse og formidling fra Ankerhus i Sorø. Hun er desuden massør/sportsmassør og sportsterapeut fra Sportskropskolen i København og har arbejdet som massør i Aktiv velvære. Bettina går på fysioterapeutuddannelsen i Esbjerg.

Tina - Sekretær

Tina er uddannet kontorassistent og Social- og Sundhedshjælper og hun har tidligere været selvstændig. Hun arbejder som receptionist og er samtidig ansvarlig for salg & rådgivning af vore MBT-sko.