Vi er autoriserede forhandlere af MBT

I vores MBT-shop, kan du prøve de nye originale MBT-sko. Du vil med det samme kunne mærke forskel.

MBT Walking med den patenterede buede sål sikrer mere oprejst holdning, aflastning af led og træning af muskler uanset om du går eller står. Et oplagt valg for alle, der har problemer med ryg, hofte, knæ og ankler. Den instabile sål træner balancen og aktiverer musklerne. Vi kalder det verdens mindste fitnesscenter. MBT er ganske enkelt sund fornuft, uanset om du har smerter eller blot vil træne lidt ekstra i hverdagen.

MBT Comfort er en ny kategori af komfort sko fra MBT. Sko med mindre rul end de traditionelle MBT sko, men stadig anatomisk formede såler.

MBT Running

Baseret på mere end 20 års erfaring og biomekanisk forskning introducerer MBT nu en helt ny generation af skånsomme løbesko, MBT RUNNING. Måden man belaster kroppen på er forskellig alt efter om man går/står eller løber. Derfor er sålkonstruktionen helt anderledes i MBT Running end i MBT Walking. MBT Running har en unik sålkonstruktion, der fremmer det mere skånsomme midtfodsløb, uanset om du er hæl-løber eller praktiserer midtfodsløb i forvejen. Løbeøkonomien forbedres og risikoen for skader reduceres.

MBT Running fås med 3 sålkonstruktioner, alt efter hvor meget stødabsorbtion, du ønsker.

MBT LIGHTWEIGHT løbesko

MBT Speed 2  er en let løbesko til de korte til mellemlange distancer. Den unikke sålkonstruktion sikrer, at vægten hurtigt fordeles fra hæl til forfod, hvilket giver en behagelig og skånsom løbestil. Ekstra stabilitet i hælkappen og udtagelig indersål fra Ortholite. Ydersål i slidstærkt EVA. Alt i alt en behagelig sko med rummelig pasform, der også sagtens kan anvendes som casual sneaker.

MBT PERFORMANCE løbesko

MBT GT 2 løbesko i frisk farve. Den unikke MBT "tri density" sål forbedrer skridtafviklingen fra hæl-isæt til afsæt og fremmer dermed en mere skånsom løbestil. En god løbesko for dig, der ønsker stabilitet og god støbabsorption, når du løber.

MBT CUSHIONING løbesko

MBT ZEE bringer stødabsorption til nye højder. Velegnet til dig der løber langt eller restituerer efter lange løb. Den unikke sål har tre densiteter med henblik på at aflaste, trykfordele og stabilisere optimalt under løb. Alt i alt forbedres løbeøkonomien. Der skal ganske enkelt bruges færre kræfter på at drive kroppen fremad. Slidstærkt åndbart Mesh med udtagelig indersål fra Ortholite. Formstøbt hæl for optimal stabilitet og pivot strike for optimal trykfordeling. Et oplagt valg på de lange distancer.

Åbningstider MBT- Shoppen:
Alle hverdage 8-12 samt efter aftale.