Jeg er en aktiv ung mand på 18 år. Jeg spiller fodbold og styrketræner. For ca 1 år sidden fik jeg så stærke smerter i min ryg at jeg hverken kunne spille fodbold eller gå i fitness. Jeg gik til massør og fik ti behandlinger hos en kiropraktor uden resultat. Det var først efter jeg kom til behandlinger hos Marianne at det begyndte at gå fremad. Jeg fik ca 10 behandlinger og takket være Marianne kan jeg nu både spille fodbold og styrketræne igen uden men. jeg kan varmt anbefale Marianne og har også gjort det i mit netværk

Venligst
Victor 18 år


Jeg var som 19 årig til ryglæge pga lændesmerter og fik konstateret forskellig benlængde og lidt skæv ryg. Siden da har jeg tænkt, at jeg var født skæv og derfor altid styrket min muskulatur, når der kom rygsmerter. Sidenhen er der kommet hoftesmerter, bækkensmerter og smerter under højre fod. Desuden smerter ved højre skulder efter en forstrækning. Jeg har tillagt det graviditeter, skader og at jeg var født "skæv". Jeg har været hos egen læge, fysioterapeuter, kiropraktor og osteopat. En dag fortalte en kollega mig om denne behandling. Jeg havde aldrig hørt om den før.

Det første døgn efter behandlingen var jeg meget træt og følte alle symptomerne kom i pæn styrke på samme tid. Derefter føltes kroppen lige, jeg kunne stå afslappet på begge ben og havde ingen smerter mere. Jeg fik ekstra energi og har efterfølgende ikke haft smerter i hverken lænd, bækken, hofter, skulder eller sågar foden. Min krop fungerer og jeg kan løbe og dyrke sport uden at få ondt. Lidt af et mirakel efter at ha' døjet med smerter on and off i 20 år.

De bedste hilsner
Mette (44 år)


Hej

Jeg er en tidligere patient som har gået længe hos Toko. Hun har behandlet mig for en rygskade og efterfølgende for en ankelskade. Hun tvang mig til at lave noget mens hun trykkede og maste mine muskler og bindevæv på plads. Takket være hendes kompetencer og øvelser var jeg skadefri i næsten to år men så faldt jeg mens jeg var gravid og fik genaktiveret min rygskade, efterfølgende skulle jeg gå rundt gravid med en rygskade i tre måneder fordi ingen turde behandle mig mens jeg var gravid.

Det er et års tid siden og jeg bor desværre nu i København så jeg kan ikke smutte forbi og få Toko til at mase ryggen i orden. Jeg har prøvet flere fysioterapeuter herovre uden held, mange af dem insisterer på at jeg laver burpees og mountain climbers og siger at min ryg gør ondt fordi jeg er doven men jeg får ondt af at lave deres øvelser. Hvad er det Toko kan som ingen af de fysioterapeuter kender til (har det et navn)? Kender Toko nogen i Københavnsområdet som har en lignende kompetenceprofil?

Endnu en gang mange tak for en fremragende behandling og I skal bare vide at jeg savner at kunne komme over til jer for fysioterapi. På grund af Toko lykkedes det mig ikke alene at komme ovenpå efter en rygskade men også at løbe maraton. Lige nu vil jeg gerne kunne tage sko på uden at få ondt.

Med venlig hilsen
Kari Janisse (36 år)