Det bedste jeg nogensinde har fået gjort, er at få rettet det ledbånd i bækkenet

Randy 78 år


Jeg er en aktiv ung mand på 18 år. Jeg spiller fodbold og styrketræner. For ca 1 år sidden fik jeg så stærke smerter i min ryg at jeg hverken kunne spille fodbold eller gå i fitness. Jeg gik til massør og fik ti behandlinger hos en kiropraktor uden resultat. Det var først efter jeg kom til behandlinger hos Marianne at det begyndte at gå fremad. Jeg fik ca 10 behandlinger og takket være Marianne kan jeg nu både spille fodbold og styrketræne igen uden men. jeg kan varmt anbefale Marianne og har også gjort det i mit netværk

Venligst
Victor 18 år


Jeg var som 19 årig til ryglæge pga lændesmerter og fik konstateret forskellig benlængde og lidt skæv ryg. Siden da har jeg tænkt, at jeg var født skæv og derfor altid styrket min muskulatur, når der kom rygsmerter. Sidenhen er der kommet hoftesmerter, bækkensmerter og smerter under højre fod. Desuden smerter ved højre skulder efter en forstrækning. Jeg har tillagt det graviditeter, skader og at jeg var født "skæv". Jeg har været hos egen læge, fysioterapeuter, kiropraktor og osteopat. En dag fortalte en kollega mig om denne behandling. Jeg havde aldrig hørt om den før.

Det første døgn efter behandlingen var jeg meget træt og følte alle symptomerne kom i pæn styrke på samme tid. Derefter føltes kroppen lige, jeg kunne stå afslappet på begge ben og havde ingen smerter mere. Jeg fik ekstra energi og har efterfølgende ikke haft smerter i hverken lænd, bækken, hofter, skulder eller sågar foden. Min krop fungerer og jeg kan løbe og dyrke sport uden at få ondt. Lidt af et mirakel efter at ha' døjet med smerter on and off i 20 år.

De bedste hilsner
Mette (44 år)


Jeg har haft det fantastisk, jeg er ikke svimmel mere - Det er helt vildt

Med venlig hilsen
Jenny (65 år)


Jeg vil bare sige jer alle en meget stor tak for altid god behandling hos jer!
Jeg bliver altid mødt med venlighed, tak for det! I har gjort en kæmpestor forskel i mit liv igennem mange år!

Elsebeth, 48 år