Hovedpineklinik

Vi har specialiseret os i hovedpine herunder også hovedpine, der stammer fra bækkenet.

Vores erfaring er, at over halvdelen af de patienter, som kontakter os pga. hovedpine eller migræne, har en bækkenskævhed. Denne skævhed er enter skyld i eller delvis skyld i hovedpinen eller migrænen.

Lige nogle facts om hovedpine typer.

Nakkehovedpine

Oftest kun i den ene side af hovedet. Forbundet med nakkesmerter , der ligesom bevæger sig bagfra og opefter i den ene side af hovedet. Smerterne kan forekomme ovenpå kraniet. Gener kan forekomme i øret, i øjet eller i tænderne.

Spændingshovedpine

Kan mærkes i den ene side af hovedet eller på begge sider. Oftest som et stramt bånd der spænder til. Der kan være mange årsager til dette. Vigtig kan være at kende dit blodtryk, få checket dit syn, eller vide om du skærer tænder.

Klinisk er det derfor vigtigt for os at undersøge nævnte punkter:

  • Nakke
  • Kæbemuskler
  • Ansigtsmuskler

Migræne

Kraftig hovedpine oftest pulserende i den ene side af hovedet ofte med synsforstyrrelser og kvalme. Der kan forekomme lys- og lydfølsomhed.

Migrænen behandles medicinsk hos lægen. Men der findes oftest hos de fleste migrænepatienter en underliggende spændingshovedpine/hverdagshovedpine, som kan lindres eller helt fjernes. Dette vil erfaringsmæssigt nedsætte hyppigheden af migræneanfald.