Dinfysioterapeut på Marievej i Esbjerg.  Akutte tider hver dag.  Book online eller ring 24833383. 

Vi er 4 autoriserede fysioterapeuter og en massør i Esbjerg. Vi har stor erfaring og ekspertise og arbejder især med rygsmerter, skuldersmerter og nakkesmerter. Vi har de fleste danske og internationale efteruddannelser, også indenfor McKenzie og Mulligan konceptet. Vi har flere specialer at tilbyde dig indenfor behandling af lændesmerter, nakkesmerter, bækkenskævhed, arvævsbehandling, ultralydscanning, coaching m.m.  Hos os møder du kun erfarne terapeuter, som brænder for at hjælpe dig. Vi lægger stor vægt på en grundig undersøgelse og en effektiv behandling. 

Klinikken er akkrediteret efter gældende kvalitetsstandarder. 

Genoptræning

Klinikken  er godkendt leverandør til hurtig genoptræning og avanceret genoptræning, som du har krav på, hvis du ikke har fået en tid til kommunal genoptræning senest 7 dage efter indlæggelse på sygehus.

Sundhedsordning

På trods af, at Dinfysioterapeut.dk er en klinik udenfor sygesikringen, kan du næsten altid bruge din sundhedsforsikring hos os.

Der findes mange forskellige sundhedsforsikringer og derfor lige så mange forskellige tariffer for, hvilket tilskud de yder for de forskellige behandlinger. Vi har på klinikken valgt, at du derfor selv lægger ud for behandlingen, for så at få dit tilskud eller det fulde beløb tilbage af din sundhedsforsikring. Dette letter proceduren hos os, men samtidig sikrer vi dig, at du får dit tilskud fra Danmark, hvis du er medlem. Så snart regningen er betalt hos os registreres det hos Danmark.

Vi har dog en specialaftale med Pensiondanmark, hvor både booking af tider og automatisk betaling er et integreret del af vores eget bookingsystem.

MBT Sko

Vi forhandler MBT sko og fysioterapeut Malene Møllegaard Jensen, som er specialist i problemstillinger i fødder vejleder i valg af sko. Hun laver også specialfremstillede SuperSole fodindlæg. Vi forhandler både MBT sko og MBT løbesko. Hvis ikke vi ligger inde med din størrelse eller ikke har lige den sko, du kan tænke dig,  er det muligt at bestille skoene hjem på få dage. 

Holdtræning

Holdtræning foregår om onsdagen kl. 17.15 til 18.15

Næste holdopstart  er d.12.6 , denne gang afbrudt af sommerferie men ialt 8 gange - der er få ledige pladser, så ring på 24833383

Datoerne er som følger: 12.6,19.6,26.6 og 3.7 og efter ferien 7.8, 14.8, 21.8 samt 28.8.

Træningen foregår udendørs, hvis vejret tillader det

Du vil få en bedre  kondition, bedre balance, øget stabilitet over ryg og bækken og øget mental sundhed.

 

Prisen er 1000 kr for 8 gange, og du kan få tilskud fra Danmark.

Videokonsultation

Vi tilbyder individuel videokonsultation.  Er du grundig undersøgt  hos os, eller er du allerede i behandling - så kan du konsultere din fysioterapeut online i din stue, på din arbejdsplads eller på dit feriested.

Nyt Nyt Nyt Nyt Nyt    .........

Kukas er nu tilbage fra endt praktik, så der er ledige massagetider mandag og onsdag eftermiddag

Ring og hør nærmere

 Klinikken er lukket i uge 30