Dinfysioterapeut på Marievej i Esbjerg.  Akutte tider hver dag.  Book online eller ring 24833383. 

Corona update: Vi følger naturligvis Sundhedsstyrelsens anbefalinger , så vi må igen arbejde , som vi plejer. Det betyder, at du igen kan booke online.Vi prøver, såvidt det er muligt, at begrænse antallet af personer i vores venteværelse. Det er desværre stadig ikke muligt at læse avisen, mens du nyder en kop kaffe. For vi er nødt til at bede dig om først at komme ind på klinikken, når det er din tid til behandling.

 

Vi er 3 aut. fysioterapeuter og en massør i Esbjerg.Vi har stor erfaring og ekspertise. Vi arbejder især med rygsmerter, skuldersmerter og nakkesmerter. Vi har de fleste danske og internationale efteruddannelser, også indenfor McKenzie og Mulligan konceptet. Vi har flere specialer at tilbyde dig indenfor behandling af lændesmerter, nakkesmerter, bækkenskævhed, arvævsbehandling, ultralydscanning, coaching m.m.  Hos os møder du kun erfarne terapeuter,som brænder for at hjælpe dig.

Klinikken  er godkendt leverandør til hurtig genoptræning og avanceret genoptræning, som du har krav på, hvis du ikke har fået en tid til kommunal genoptræning senest 7 dage efter indlæggelse på sygehus.

 

MBT sko og løbesko

 

Vi har desuden et meget stort udvalg af MBT sko inklusiv de nye MBT løbesko og specialfremstillede Supersole fodindlæg

 

 

Vi glæder os til at se dig

 

 

 

PS.  På klinikken er der adgang for kørestole,  - men ikke handicaptoilet